Vad händer på nation?

Hej allihop!

Vårterminen börjar strax vara förbi och det har varit en livad vår på nationen som vanligt. Vi har haft vinkvällar på nationsvåningen, spelat lasertag och paintball, varit på flera teaterföreställningar och firat årsfest med över 140 deltagare och närmare 30 inbjudna gäster från våra vännationer. Galet roligt har det varit, tack!

Vi vill önska den nyvalda inspektorn Ilse Julkunen hjärtligt välkommen till huset. Julkunen är professor i praktikforskning i socialt arbete och är hemma från Kristinestad, hon tar över inspektorsfacklan 1.9.2015. På samma gång vill vi också tacka avgående inspektor Mikael Knip som varit oss trogna sedan 2006. Inspektorsskifte hålls 5.9 på nationsvåningen för att ge den nya inspektorn en lyckospark till det kommande ansvaret och den avgående inspektorn en lyckospark ut ur huset och till den fria världen.

Ännu i vår är inte allt program förbi, 28.5 sitsar vi på senatstorget med ca 1900 andra deltagare. På torsdag 4.6 kl. 18 inleder de som fortfarande finns kvar i Helsingfors grillsäsongen vid majstranden (ingen anmälan behövs, ta med eget grillbart). Ungseniorerna brukar även traditionellt ordna en del terasskvällar i Helsingfors och det lönar sig att hänga på med dessa om du finns kvar i huvudstan, både ung som gammal! Det ordnas ju förstås också en sommarfest i Österbotten, den är bokad till 7-9.8 vid Villa Gerby i Vasa, jag hoppas att vi alla kan ses där!

Jag önskar alla en varm, härlig och avslappnande sommar!

Samuel Prittinen
Styrelseordförande

IMAG0632

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x