Grattis till studenten!

Idag säger vi på Vasa nation grattis till alla studenter! Njut av dagen och festligheterna!

Är du, österbottning, på väg till Helsingfors för att studera? Ett par tips från coachen:

Ta emot din studieplats och skaffa bostad:
Vi har bostäder för våra medlemmar, via SSBS, Majstranden/Majparken, ÖD samt förkörsrätt till HOAS bostäder i Kilo. Det upplevs som rätt svårt att få bostad i Helsingfors och vi försöker lätta situationen en aning. För att söka bostad via Vasa nation behöver du betala in medlemsavgiften och söka intyg på att du har gjort det. Sök också bostad via din egen studentkår och övriga instanser, ju fler ansökningar desto bättre!

Studera flitigt och skaffa nya vänner på fritiden:
Vi ordnar program för studerande mitt i Helsingfors, ta en paus i studierna och kom på idrottsprogram, vinkväll, teaterbesök, sitsar etc. Vi håller priserna låga för att just du ska ha möjlighet att delta! Dessutom får man som medlem äta förmånligt i restaurang Manala och St: Urhos Pub.

Var inte oroliga vi tar nog hand om er!

PS. Se in i din färska studentmössa, det är Vasa nations färger du ser. På självständighetsdagen får du som Vasa nations medlem matchande färger via ditt eget nationsband.

studentmössa

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x