Kamratskapspriset 2014

Kamratskapspriskommittén har vid sitt möte 8.2.2014 enhälligt beslutat om utdelning av årets kamratskapspris. Enligt stadgarna för Vasa nations kamratskapsfond kan priset delas ut till en nationsmedlem, som genom sina kamratliga egenskaper mest bidragit till kamratskapets förädlande och stärkande inom nationen.

Årets kamratskapspriskommitté har beslutit om utdelning av kamratskapstecknet till en utåtriktad eldsjäl, som har en genuin nationskänsla och alltid är full av positiv energi. Personen räds inte ansvar och är alltid beredd att ge en hjälpande hand till behövande nationskompisar, eftersom nationsaktivitet inte är bunden till en viss funktionärspost för den här vasungen.

Personen beskrivs som modig och självständig, en person som står upp för sina åsikter! Den här vasungen tar inte ut sin stress över sina nationskompisar när uppdragen tynger, utan är oftast full av positiv energi och är den som orkar hålla upp humöret på festen enda till slutet.

Det är en stor ära för nationen att tilldela 2014-års kamratskapspris till nationens medlemssekreterare, tidigare styrelsemedlem och årsfestmarskalk Azra Arnautovic.

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x