Nu kan du anmäl dig till årsfesten!

Mina damer och herrar, VN:s 106:e årsfest har det gnistrande temat KRISTALLER. Årefestdeltagarna behöver inte klä sig i glitter och strass för den skull, men om ni har en paljettfrack hängande i garderoben är ni alltid välkomna på årsfesten som infaller 22.2.2014.

Årsfesttalaren i år är musikmagister, Svenska kulturfondens delegationsordförande Wivan Nygård-Fagerudd och för underhållningen står bland annat humorgruppen KAJ. Ni har alltså åtminstone två goda orsaker att komma på festen: en god talare och god underhållning!

Vi börjar med fördrink kl. 16.00 på nationsvåningen. Huvudfesten fortsätter sedan kl. 17.00 på festvåningen. Festen pågår till kl. 23, då efterfesten på nationsvåningen tar vid. Sillisen hålls sedan som sig bör på söndag kl. 12.

Priserna för årsfesten är följande:
VN-gulis 60 euro (alkoholfri 52 euro)
junior 65 euro (alkoholfri 58 euro)
senior 75 euro (alkoholfri 65 euro)
sillis 10 euro (12 euro på plats)

Anmälningar mottas på e-postadressen arsfest2014@gmail.com. Meddela nation/ämnesförening, om ni är VN-gulis/junior/senior, eventuell specialdiet samt om avec medföljer (+ namn på avec). Meddela även om ni kommer på sillisen. Anmälningen stänger 9.2.2014.

Årsfestpriset betalas in på årsfestkontot:
IBAN: FI16 4055 1110 0056 04
BIC: HELSFIHH.
Skriv ert namn i meddelandefältet.

Varmt välkomna på årsfesten!

Betty Ehnvall, årsfestmarskalk

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x