Årsfest 22.2.2014


Årsfestveckan infaller v. 8 och årsfesten lördagen den 22.2.2014. Årsfestveckan kommer som vanligt att vara full av intressant program för både vasungar och övriga gäster. Veckan kulminerar med årsfesten, som är årets största och mest eleganta fest. Det vill du inte missa, så boka in datumet redan nu!

Förberedelserna har redan påbörjats, men årsfestkommittén skulle ännu behöva ytterligare förstärkning. Även internationella kommittén som planerar årsfestveckan behöver fler medlemmar. Ifall du är intresserad, meddela intresse till vn-ordfornade@helsinki.fi.

*******
Årsfestkommittén planerar och arrangerar årsfesten tillsammans med årsfestmarskalken. Man funderar bl.a. på menyer, program, tema, dekorationer, inbjudningar, bordsplacering o.s.v. Årsfestkommittén har behov av idérikt folk som gillar att fixa och organisera.

Internationella kommittén planerar och ordnar programmet för årsfestveckan samt hjälper med arrangemang av program och underhållning av stipendiater som besöker nationen under veckan. Kommittémedlemmar behövs flera och det är ett roligt och socialt uppdrag där man får bekanta sig med gäster från nationens vännationer!

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x