Ostrobotnia 100 rockar till 22-Pistepirkko

Husets festhöst är i full fart och nu står vi snart inför dess absoluta höjdpunkt. Lördagen den 27.10 brakar det loss på Ostrobotnia när ett av Finlands mest kritikerrosade rockband, 22-Pistepirkko, stiger upp på Bottas scen för att fira vårt hundraåriga hus!

Biljetterna till spelningen är nu till salu på Tiketti: http://www.tiketti.fi/22-Pistepirkko-Manala–Botta-Helsinki-lippuja/17164

Hämta kvickt din egen biljett (och en åt din dejt) till höstens hetaste spelning. Förköpt biljett kostar 17 euro. Biljetter fås också vid dörren, men garanterat inträde fås bara med en förköpt biljett.

Före spelningen grundas det på nationsvåningen från kl 19. Under förfesten bjuds det förstås på födelsedagstårta och klubbisen är på plats om man behöver hjälp med att få stämning.  Förfesten är gratis, in kommer man med studiekort. Även de österbottniska nationernas seniorer är hjärtligt välkomna.

Festvåningens dörrar öppnas kl 22 och efter spelningen fortsätter röjandet i Manalas källarklubb ända till fyra på morgonen.

Mer info hittar du på Facebook-eventen:  https://www.facebook.com/events/325548467523009/

Kom med och fira vårt hundraåriga studenthus tillsammans med österbottningar och alla andra Ostrobotnias vänner! Kompisar, gamla bekanta, Bottas festliga utrymmen och skön musik. Det blir en perfekt kväll!

Välkomna!

Ostrobotnia100-festkommittén

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x