Missa inte sommarens höjdpunkt – sommarfesten!

Sommaren kryper närmre och närmre och det är dags för Nationen att ta sommarlov och för (en del) vasungar att dra sig tillbaks till ett somrigt Pampas. Men vad gör vi sen när vant oss med sommarvärmen och saknaden till nationen växt sig stor? Jo då drar vi ihop till sommarfest!

Vasa nations sommarträff ordnas 2-4 augusti på Strandhyddan i Molpe. Preliminärt ser programmet ut såhär:

Fredag:
Ankomst
Kvällsprogram och -mat

Lördag:
Frukost
Dagsprogram och mat
Sitz på kvällen

Söndag:
Brunch
Hemfärd

Om man har förhinder att delta hela helgen kan man delta i enbart de dagar eller programpunkter då man har passligt. Om man deltar i hela träffen kostar kalaset 35€, och om man deltar delvis anpassas priset därefter.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till simone.holmberg@helsinki.fi där du skriver hur länge du tänkt delta och möjliga allergier. Anmälningen är öppen ända fram till fredag 5.7, och efter det blir din anmälan bindande. Kom ihåg att Strandhyddan har begränsat med utrymme, så anmäl dig i tid om du vet redan nu att du vill va med. Mer information om programmet och avgifter kommer i bekräftelsemail när du anmält dig.

H. Simone och Johan med Kommitté


Bild från sommarfesten 2012

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x