Vasa nations nya webbsidor lanserade

Perfekt till vappen, lanseras nationens nya hemsidor med pompa och ståt!

Tankar på att nationens hemsidor borde förnyas hade redan cirkulerat ett tag då styrelsen 2010 med ADB-ansvarige Samuel Klinkmann tog webbsidorna som ett mål för verksamhetsåret. Nu en bit in på 2011 har vi resultatet.

Sidorna är uppbyggda med WordPress, vilket skall göra sidorna lättare att administrera än de tidigare. Ett diskussionsforum är inkorporerat i sidorna. Du behöver som användare endast registrera dig på ett ställe och kan då även använda hemsidans andra medlemsfunktioner.

Andra funktioner som finns på sidan är ett nytt bildgalleri. Dessutom finns länge efterfrågad funktion, anmälning till evenemang direkt via hemsidorna. Från och med nu så kommer alltså anmälningar skötas via vasa.nation.fi, och inte via e-post.

Ifall du märker felaktigheter eller har andra frågor, tag kontakt med årets ADB-ansvarige Dan Koskenniemi i första hand. Samuel Klinkmann som gjort sidorna kan även stå till tjänst vid behov.

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x