Sommarfesten i Larsmo en succe!


Taggade deltagare i Sommarfestens Expedition Robinson.

Vasungarna och ett stort antal inbjudna gäster från våra vännationer i Lund, Uppsala och Köpenhamn
var på plats i Larsmo senaste helg. Assarlid var värd för en av de största sommarfester någonsin i Vasa nations historia. Här samlades man på fredagen då vasungar å gäster anlände för fri samvaro, grillning och chillning. Vackra Larsmo visade sig från sin bästa sida då bastu och badstranden var i flitig användning.

Helgens största utmaning satte deltagarna på prov när en spektakulär version av Expedition Robinson utspelade sig i vatten, på land och i skogen. Fyra deltagarlag fick bl.a. tävla i bågskytte, gladiatorbrottning på pelare i vattnet och rädda sina kidnappade lagmaskottar genom att ta sig ut till en flotte. Den rafflande finalen i Robinson utspelade sig mellan det röda och blåa laget. I Finalen drog det röda laget det längsta strået genom att snabbast göra upp eld, snickra en vattenställning och ta sig till målet.

Kvällens höjdpunkt var en sommarsits som bjöd på en blandning av god mat från våra sponsorer och vasungasvisor kryddade med svenska och danska bidrag. Festen fortsatte sedan långt inne på natten. Sommarfestkommittéen tackar alla deltagare som gjorde detta till en verklig superhelg. Även ett stort tack till alla våra sponsorer som möjliggjorde denna fina helg.

Sommarfestens sponsorer var:

Andreas Knips Hembageri
Boströms bageri
Othello
Närpes Grönsaker
Österbottens räddningsverk
Problemboden
Weekend snacks

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x