Ny medlem?

Väälkomi ti stostaan och speciellt väälkomi ti Vasa nation!
online essay service

Studerar du i huvudstadsregionen och har släkt eller anknytning till Österbotten? Antingen har du själv vuxit upp på de pampesiska slätterna eller så har din mor eller far eller deras föräldrar gjort det. Om du har studerat i Österbotten och flyttat till huvudstaden kan du också ansöka om medlemskap!
Vasa nation är det bästa som kan hända dig, inte bara under din studietid utan för hela din livsstil. Vasa nation skapar dig en härlig och minnesvärd vardag. Här finns goa människor från hela Österbotten!

Bli medlem genom att betala medlemsavgiften på 12€ (20 € för utexaminerade) till konto Aktia FI03 4055 1150 0053 40. Om du studerar vid Helsingfors universitet kan du istället betala avgiften i samband med studentkårens läsårsavgift. Skriv i meddelandefältet var du studerar! Ta med kvitto på betald nationsavgift till kansliet eller till någon programkväll så får du Vasa nations klistermärke till ditt studiekort. Skriv in dig i nationen på Vasa nations kansli genom att fylla i en ansökningsblankett. Din ansökan behandlas på följande nationsmöte.
essay service

DE 60 FÖRSTA som skriver in sig (inom september månad) får en lunchbiljett till restaurangen Manala! Värde: 3 rätters middag!

Här hittar du medlemsförmånerna för en vasung och hösten är fullspäckad med olika progam så tveka inte att kika in på nation och hitta vänner för livet!

Har du frågor och funderingar? Kontakta gulnäbbsansvariga Carolina på 050-411 6656 eller carolina.granfors ät arcada.fi

Vi ses på nation!

zp8497586rq
zp8497586rq
zp8497586rq

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x