Manalas studentlunch öppnar fr.o.m. Måndag 5.9

Spelregler för studentlunchen på Manala

Studentlunchen är till för de österbottniska nationernas (EPO, PPO, VN) medlemmar kl 11 – 13:30, och för andra studeranden berättigade till FPA:s måltidsstöd endast kl 11 – 11:45.

1. Studentlunchen serveras i Manalas källare (direkt till vänster när man kommer in, nedför trapporna), där det finns plats för 35 lunchgäster. I källaren finns en egen servitör och maten betalas där.

2. Visa ditt studiekort och betala studentlunchen vid bardisken.

Det bjuds på salladsbord, mörkt och ljust bröd, dagens soppa samt huvudrätt med tillbehör. Till lunchen hör dessutom dagens efterrätt och kaffe / te. Priset är 2,50 euro. Ta endast för dig så mycket som du orkar äta, man

kan alltid hämta mer mat vid behov!

3. Ät lunchen snabbt – speciellt om du ser att andra studenter köar för bordsplats. Kaffe och efterrätt kan man till exempel avnjuta vid bardisken vid ingången. Det går alltid att göra rum för en person till! Kom också ihåg att ge alla lunchgäster matro 🙂

4. När du har ätit för du dina kärl till återlämningsbordet för disken.

Ta kontakt med Manalas personal vid bardisken om något är oklart, de ger anvisningar.

Veckoslutslunch för nationsmedlemmar

På lördags- och söndagseftermiddagar kl 14 – 16:30 bjuds på barsidan på vissa utvalda maträtter till nedsatt pris för nationsmedlemmar (ca 5 €). På veckosluten får man äta lunch vid vilket ledigt bord som helst.

zp8497586rq
Getting Back Together Bpd Ex
zp8497586rq

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x