Helgerbjudande, studierabatt på drycker och studentlunch

Nu har Manalas bar och källarklubben nya rabatter på drycker!
Rabatterna gäller ALLA med studiekort fram till slutet av året. OBS! Manala bar är öppen kl. 21-04 och Källarklubben fredag och lördag KL. 23-04.
Rabatterna är:
Rosé glas 3€, flaska 18€
Salmare och fisu shot 3€
III öl från kran 4€
Crowmoor Cider från kran 5€

Mot uppvisande av studiekort med nationsklistermärke får nationsmedlemmar äta förmånlig helglunch på lördagar kl. 14.00 – 18.00 i Manalas bar och på söndagar kl. 15.00 – 18.00 i St. Urho’s Pub.
Maten beställs vid bardisken, fråga efter en ”studentmåltid”. Serveringspersonalen kommer sedan med maten till bordet. Nationsmedlemmar får under lördagar sitta vid valfritt bord på barsidan.
Följande maträtter fås för 6,00 euro under helgerna:
– Toast Manala
– Fish & Chips
– Knackkorv med mos
– Manalas kycklingsallad
– Vegetarisk chili med ris och örtsmetana
Personalen i restaurangen ger mer information. Mot uppvisande av studiekort med nationsklistermärke behöver man inte betala garderobsavgiften under lunchtid på helgerna.

Information om studentlunchen i restaurang Manala är uppdaterad. Klicka in dig på medlemskap för att se hur du skall gå till väga för att få äta den fantastiska lunchen. Passa också på att kolla in á la carte erbjudande i Manala och St. Urho’s Pub för nationsmedlemmar.

Njuuut av förmånerna i matens och dryckens tecken!

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x