Fira självständighetsdagen och få ditt nationsband!

Självständighetsdagen firas på nationsvåningen tillsammans med våra systernationer EPO och PPO. Festen innehåller festtal, nationalsång (båda språken) och musikframträdanden. Till en av de viktigaste programpunkterna hör nationsbands utdelning. Det är nu du blir medlem på riktigt!

Detta är det enda egentliga tillfället som du kan få ditt nationsband. Därför är både gammal som ung välkomna med för att åta sig den stora äran att bära Vasa nations band. Nationsbandet kommer väl till pass inför den stundande Årsfesten i februari, nationsband bärs alltid vid akademiska högtider.

Kl.14 börjar festen varefter det bjuds på kaffe och tårta. Tillsammans förflyttar vi oss ut på stadens gator för att delta i studenternas fackeltåg.

Nationsbandet får ej bäras på bar hud, dvs axlarna bör vara täckta under festen.
Tag varma kläder med för fackeltåget, samt studentmössa!

Häng me´! 🙂

Viktiga klockslag!
14:00 Festen börjar
15:00 Kaffe och tårta
15:30 Avfärd mot fackeltåget
18:00 Medborgarfest vid Senatstorget
19:00 Glögg vid Domus Gaudium

—-

Efter fackeltåget, från kl.19, är det fri glöggsamvaro vid Domus Gaudium -nationerna, dvs WiO, KO och KyO. De bjuder in de österbottniska nationerna till deras vardagsrum på Alkärrsgatan 11. Glögg, sändning från självständighetsfesten i Tammerfors samt klubbhövding finns på plats.

Här finns lite intressant fakta:

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x