Dejoureringarna börjar: Lunchbiljetter till försäljning!

Första dejoureringen hålls 14.1 kl. 15:00-18:00 och måndagsdejoureringarna fortsätter varje måndag under hela vårterminen. Kom och skriv in dig i nationen, sköt dina nationsärenden eller annars bara in på en kaffekopp. Under dejoureringarna kan du också köpa lunchbiljetter till studentlunchen vid Manala. Priset är 3,50€/st.

****
Studentlunchen vid Manala fortsätter i följande stil:

Lunchen serveras i Manalas restaurang på gatunivå, alltså inte i källaren som tidigare. Man äter med restaurangens övriga matgäster och för allas trivsel bör man således uppföra sig städat. Det finns inga särskilda platser för studerande, utan man får sitta vid vilka lediga bord som helst. Lunchen serveras 11:00-14:00, men för att undvika rusning rekommenderas att studerande äter efter 12:00. I lunchpriset ingår lunchbuffé, samt efterrätt eller kaffe.

Ett system med lunchbiljetter kommer att antas. Nationsmedlemmar får köpa lunchbiljetter under måndagsdejoureringarna mellan 15:00 och 18:00. Andra eventuella försäljningstillfällen preciseras i ett senare skede. Betalningen sker kontant. Priset är 3,50€/st och man kan köpa paket på 5 till 20 biljetter. Endast nationsmedlemmar med giltigt VN-klistermärke har rätt att använda lunchbiljetterna. Om man vill äta på Manala innan biljettförsäljningen kommit i gång, erbjuds nationsmedlemmar lunch i restaurangen för priset 5,20 €.

På Manalas hemsida finns öppethållningstider och lunchlista: http://www.botta.fi/fi/manala/lounas/

Dessa regler trädde i kraft 1.1.2013. Det nya arrangemanget kommer att prövas och utvärderas under vårterminen. Kostnaderna och åtgången av biljetterna följs kontinuerligt med och biljettpriset justeras vid behov. Nationsmötet förbehåller sig rätten att ändra på lunchreglerna och biljettpriserna när som helst.

Feedback

Hej! Kul att du hittat in till Vasa nations förnyade hemsida!

Allt är ännu ganska nytt och allting fungerar kanske inte precis som det ska.

Om du stöter på något som ser knasigt ut, länkar som leder fel eller något annat som inte fungerar vill vi gärna veta det, för att kunna åtgärda problemet!

Här kan du ge feedback:

    Beskriv problemet här (vilken sida, vad händer, vad gjorde du för att upptäcka?

    x